lørdag 17. mars 2007

Let my people go, støvfritt hjem og dagen derpå.


Lørdag formiddag. En mann. En støvsuger. En leilighet.
Plystrende på passende negro spirituals har unge harr Skaug regelrett sugd hele leiligheta rein for støv. Det er visst på sinn plass når man er EKTE(-)mann. Slesk og subbende rundt dunete hjørner, stolt slentrende over store støvete flater. Mann vs hybelkanin. Menneske vs natur. Det Gode vs Det Onde. Harde kamper på makronivå. Skar love deg at jeg tok dem.

"I'm free from the chaingang now." Halleluja.

Hadde konsert igår med StMorritz og føler egentlig det ikke gikk bra i det hele tatt, men det kommer flere tog (evt konserter). Gode gamle og nye venner er det beste som er når konsertopplevelsen ikke var av de sjeldent gode, da. Det som er greit med venner er jo at de liker deg uansett.
Sovet så lenge at jeg har vondt i hodet. MEN sol i Bergen idag, så hodeverk har rett og slett ingenting å si på humøret. Det er godt å være menneske uansett.

Ikveld blir ihvertfall en bra kveld.

Trygve

8 kommentarer:

Malia sa...

takk for at du ikke luska:)

rita rata sa...

Dumpet innom her!
Góy med folk som har blogg.

Sá forresten de smellvakre bildene fra bryllupet deres da jeg var hjemme pá sensommern i fjor. Faktisk de stiligste bryllupsbildene jeg har sett, tror jeg!
Gratulerer!!
S.

Solveig Elise`s verden sa...

hei søte folk! eg savne å væra me dåkke sånn på fritida...kankje vi gjera nåkke me d ein gong? vi bor jo tross alt i samme by! dåke e herved invitert på middag! sei ein dag (helst ein tirsdag,onsdag elle fredag)og vi skal diske opp me de deiligste retter! vi kan hente dåke og kjøre dåke heim igjen òg, og vi har gjesterom med dobbelseng hvis dåke vil sove over! d e ingen grunn til at dette ikkje skal gå bra! hurra! Klemmmm til begge veldi masse...

Malia sa...

jeg har tikka dere, gå inn på min blogg for å se hva det er

Karianne og Lars sa...

Trygve!
Hva skjer?
Har du gifta deg??
Skal sei, nå står'ke verden til påske...
håper dere har det strålende og nyter våren som er i anmarsj!

Klemmer fra Karianne

Anonym sa...

Dompet også innom her! Kul side! Dere er kreative ass! Bra jobba-maya

irene sa...

Fikk post fra deg i går.
WOW!!
Vi er stolte av deg Trygve!!!!!

Heidi og Torkjell sa...

Hei!
Et lite tips når det gjelder hybelkaniner: Har du prøvd å mate dem? Hvis du kjeder deg en dag og ikke gidder støvsuge, kan du smøre en skive med leverpostei eller noe annet klissete, dele den i biter på en tallerken, sette den i et hjørne med noen hybelkaninger, plassere en kanin ved skivene...og bare vent! De andre vil komme strømmende til! :)

Synd det ikke blei noe Østfold på dere i påska, men vi er veldig glad i dere likevel!
God klem fra Heidi, Milla og Torkjell.